Retete
PUBLICITATE
Arhiva
- April 2013 (6)
- March 2013 (1)
- November 2012 (1)
- October 2012 (3)
- July 2012 (4)
- June 2012 (7)
- May 2012 (13)
- March 2012 (8)
- February 2012 (25)
- January 2012 (8)
- December 2011 (14)
- November 2011 (21)
- October 2011 (3)
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Apr | ||||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 |
Cauta in blog
Blog Traffic
Pages
- Last 24 hours: 0
- Last 7 days: 0
- Last 30 days: 0
- Online now: 0
Tarta cu gem de caise
Ingrediente
500g faina ( aproximativ )
4 oua
250g unt
6 linguri zahar
1 plic praf de copt
1 varf de lingurita de sare
1 fiola esenta vanilie
coaja de lamaie si portocala rasa
200g gem de caise
Lasam pentru aproximativ 30 minute untul la temperatura camerei apoi il punem intr-un castron si-l amestecam cu zaharul si ouale. Cand compozitia devine omogena, turnam sarea, esenta, coaja de lamaie si portocala rasa, praful de copt apoi faina si amestecam pana cand obtinem o coca elastica, nu foarte tare, asa incat sa poata fi montata usor pe tava de copt. Oprim un sfert din coca pentru a face grilajul. Montam coca cu mainile in forma de copt lasand marginile usor ridicate. Turnam apoi gemul de caise. Din coca ramasa, facem grilajul si-l montam pe tarta. Introducem la cuptor la 180C, pana cand capata culoare usor aurie.
Comentarii