Retete
PUBLICITATE
Arhiva
- April 2013 (6)
- March 2013 (1)
- November 2012 (1)
- October 2012 (3)
- July 2012 (4)
- June 2012 (7)
- May 2012 (13)
- March 2012 (8)
- February 2012 (25)
- January 2012 (8)
- December 2011 (14)
- November 2011 (21)
- October 2011 (3)
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Apr | ||||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Cauta in blog
Blog Traffic
Pages
- Last 24 hours: 0
- Last 7 days: 0
- Last 30 days: 0
- Online now: 0
Cheesecake cu visine
Ingrediente blat
3 oua
4 linguri zahar
7 linguri smantana grasa pentru gatit
4 linguri ulei
4 linguri faina
4 linguri cacao
50g ciocolata menajera
1 varf de lingurita bicarbonat
Ingrediente crema
400g branza de vaci grasa ( 20% )
80g zahar pudra vanilat
300g smantana grasa
200ml smantana grasa pentru gatit
1/2 plic gelatina Dr Oetker
visine din dulceata
Incepem cu pregatirea blatului astfel: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma, apoi adaugam putin cate putin zaharul. Turnam apoi pe rand smantana, uleiul, bicarbonatul, ciocolata rasa pe razatoarea mica, galbenusurile si faina. Tapetam forma cu unt, turnam compozitia si introducem la cuptor pentru 15-20 minute la o temperatura de 180C. Scoatem blatul din cuptor si lasam la racit.
Punem intr-un vas branza de vaci, zaharul pudra, ambele tipuri de smantana si le mixam. Preparam gelatina conform indicatiilor de pe plic si mixam cu crema pana la incorporare. Amestecam usor visinele din dulceata, asa incat sa le pastram cat mai intregi.Turnam crema peste blat si dam la rece pentru cateva ore. Glazuram cu dulceata de visine.
1 Comment
Usor, racoritor, extraordinar!
Comentarii