Retete
PUBLICITATE
Arhiva
- April 2013 (6)
- March 2013 (1)
- November 2012 (1)
- October 2012 (3)
- July 2012 (4)
- June 2012 (7)
- May 2012 (13)
- March 2012 (8)
- February 2012 (25)
- January 2012 (8)
- December 2011 (14)
- November 2011 (21)
- October 2011 (3)
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Apr | ||||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Cauta in blog
Blog Traffic
Pages
- Last 24 hours: 0
- Last 7 days: 0
- Last 30 days: 0
- Online now: 0
Gatitul ca arta
Savoarea unei delicatese nu se capata daca vei sta tot timpul langa cratita, cu ochii pe cantarul de bucatarie sau cu lingura in oala. Bucataria este un loc unde trebuie lucrat cu mintea ( chiar daca pentru unii e greu de crezut ), cu nasul si ochii.
A crea ( pentru ca pana la urma este vorba de creatii ), inseamna sa -ti impletesti imaginatia cu experienta cotidiana, sa gasesti combinatia potrivita si nu in ultimul rand sa gatesti cu pasiune. Nu spun ca nu trebuie sa ai vocatie, dar cultiva aceasta vocatie cu dragostea de a gati si nu vei da gres. Vei vedea asta pe chipul celor care-ti vor servi creatiile.
Comentarii