Retete
PUBLICITATE
Arhiva
- April 2013 (6)
- March 2013 (1)
- November 2012 (1)
- October 2012 (3)
- July 2012 (4)
- June 2012 (7)
- May 2012 (13)
- March 2012 (8)
- February 2012 (25)
- January 2012 (8)
- December 2011 (14)
- November 2011 (21)
- October 2011 (3)
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Apr | ||||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 |
Cauta in blog
Blog Traffic
Pages
- Last 24 hours: 0
- Last 7 days: 0
- Last 30 days: 0
- Online now: 0
Sufleu de dovlecei, morcovi si avocado
Ingrediente
2 morcovi
1 avocado
1 dovlecel mic
4 oua
4 linguri faina
1/2 lingurita salvie
1 legatura patrunjel
1 varf lingurita nucsoara macinata
200g branza telemea
200g cascaval
1/2 lingurita bicarbonat
150g smantana grasa ( 20-24% )
20g unt pentru tapetat
sare si piper dupa gust
Taiati morcovii rondele iar dovlecelul bucati mici si puneti-i la fiert pentru 10 minute. Scoateti-i din apa si lasati-i la scurs. Curatati fructul de avocado de coaja, scoateti samburele si taiati-l cubulete. Amestecati morcovii, dovlecelul, avocado, patrunjelul taiat marunt, salvia, nucsoara, branza telemea rasa marunt, bicarbonatul, smantana, sarea, piperul si galbenusurile de ou, pana obtineti o compozitie omogena.
Bateti albusurile spuma si incorporati apoi compozitia anterioara alternativ cu faina. Tapetati forma cu unt si turnati compozitia. Radeti cascavalul deasupra si introduceti la cuptor pentru 40-45 minute la 180C.
Comentarii