Retete
PUBLICITATE
Arhiva
- April 2013 (6)
- March 2013 (1)
- November 2012 (1)
- October 2012 (3)
- July 2012 (4)
- June 2012 (7)
- May 2012 (13)
- March 2012 (8)
- February 2012 (25)
- January 2012 (8)
- December 2011 (14)
- November 2011 (21)
- October 2011 (3)
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Apr | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Cauta in blog
Blog Traffic
Pages
- Last 24 hours: 0
- Last 7 days: 0
- Last 30 days: 0
- Online now: 0
Penne rigate cu bacon si ciuperci
Ingrediente
1 ceapa
3-4 catei usturoi
20ml ulei masline
250g bacon
4-5 ciuperci de marime medie
250g rosii cubulete
20ml vin alb sec
2 frunze busuioc ( sau un varf lingurita uscat )
1 crenguta mica oregano ( sau un varf lingurita uscat )
sare si piper dupa gust
parmezan ras
Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline pentru 3-4 minute. Adaugati baconul taiat cubulete mici si trageti-l la tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul pentru alte 3-4 minute. Adaugati ciupercile taiate in patru.Stingeti totul cu vinul si adaugati busuiocul si oregano. Lasati sa se evapore vinul si turnati rosiile. Lasati pe foc pentru 15 minute si potriviti de sare si piper. Stingeti si puneti pastele la fiert. Dupa ce au fiert, scurgeti pastele fara sa le spalati si amestecati cu sosul. Serviti cu parmezan ras.
Comentarii