Retete
PUBLICITATE
Arhiva
- April 2013 (6)
- March 2013 (1)
- November 2012 (1)
- October 2012 (3)
- July 2012 (4)
- June 2012 (7)
- May 2012 (13)
- March 2012 (8)
- February 2012 (25)
- January 2012 (8)
- December 2011 (14)
- November 2011 (21)
- October 2011 (3)
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Apr | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Cauta in blog
Blog Traffic
Pages
- Last 24 hours: 0
- Last 7 days: 0
- Last 30 days: 0
- Online now: 0
Chiftelute marinate
Ingrediente chiftele
500g carne tocata amestec (vita si porc)
1 cartof de marime medie
1 morcov de marime medie
1 ceapa
1 capatana usturoi
1 felie de paine
2 oua
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
2-3 linguri de faina
sare si piper dupa gust
Ingrediente sos
1 varf lingurita tarhon
1 frunza dafin
1 varf lingurita coriandru
1 ceapa
1 capatana usturoi
50ml vin
50g unt
500ml suc de rosii
Pregatim pentru inceput carnea de chiftele astfel: punem intr-un castron carnea tocata, verdeata taiata marunt, ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, un cartof ras si stors, morcovul ras si stors, felia de paine umezita si stoarsa apoi, ouale, sare si piper dupa gust apoi amestecam totul pana obtinem o pasta omogena. Facem din aceasta pasta gramajoare pe care le tavalim prin faina, le dam forma dorita si le prajim.
Pentru sos calim in unt ceapa si usturoiul taiate marunt apoi le stingem cu vinul, adaugam un pahar de apa. Punem condimentele si lasam sa fiarba pana cand ceapa si usturoiul sunt fierte. Turnam apoi sucul de rosii si lasam sa fiarba pana ce sosul se ingroasa. Adaugam sare si piper dupa gust si turnam chiftelutele. Lasam sa fiarba alte 10 minute si stingem.
Comentarii